Size Özel Checkup

Size Özel Checkup
Check-up, genel bir sağlık taramasıdır. Sağlıklı bireylerin vücut sağlığının belirli aralıklarla değerlendirilmesi olası hastalıklara erken tanı konmasını ve/veya hastalık oluşmadan önlem alınmasını sağlar.

 Kendisine ve sağlığına özen gösteren kişiler check up yaptırırlar. Kronik hastalıkların bir çoğunda özellikle başlangıç döneminde semptomlar (belirtiler) hafiftir. Bu dönemde hastalara sadece belirtilerle teşhis koymak zor olacaktır, oysa check-up sırasında yapılan testler ve radyolojik tetkikler, belirti vermeyen veya çok az belirti veren bu hastalıkların tanısının erken konmasına yardımcı olacaktır. Özellikle kanser gibi hastalıkların erken teşhisi son derece önemlidir. Check-up taramaları sonucunda bu tür hastalıkların erken teşhis edilmesi, tedavi başarısını da artırmaktadır.

Kurumumuzda check- up hizmetleri yaş ve cinsiyet bilgilerine göre kategorize edilmiştir. Her yaşta check-up sırasında yapılması gereken tetkikler değişmektedir. Deneyimli sağlık personelimizin size eşlik ettiği check-up programına karar verirken yaş, cinsiyet ve anamnez, aile sağlık öyküsü gibi bilgileriniz yardımcı olmaktadır.

Check-up sırasında kan, idrar ve gaita tahlillerinin yanısıra ,USG, Mammografi  ve PA akciğer grafisi gibi tetkikleri yapılmaktadır. Tüm sonuçlar aynı gün içinde alınmakta ve laboratuvar Uzman Hekimleri ve Radyoloji Uzmanı tarafından değerlendirilerek; patolojik bulgular var ise ilgili branş hekimine yönlendirilir. Check-up için gelen hastanın check-up hekimi tarafından takipleri yapılmaktadır.